SOS SOJOWY SUKIYAKI Z SOSEM Z RYBY LATAJĄCEJ I DASHI Z BONITO 200 ml

Wysokiej klasy rzemieślniczy sos sojowy wykonany przez japońskiego mistrza rzemiosła Daitoku Shoyu. Wielowarstwowy, subtelny, słodko-słony, delikatnie jodowany z elegancką harmonią smaków naturalnie fermentowanego sosu sojowego, mirinu, sake, cukru trzcinowego, sosu z ryby latającej i dashi z bonito. To nie tylko baza do bulionu do sporządzenia słynnej japońskiej potrawy sukiyaki, ale także doskonały dodatek do potraw z woka, pieczeni, zup, japońskiego makaronu czy sushi... Tak smakuje sos wytwarzany metodami tradycyjnymi. Poczuj różnicę!
44,90 zł
MUSZTARDA Z BURGUNDII Z ORZECHEM LASKOWYM I WANILIĄ BOURBON 100g

Ta niezwykła francuska musztarda z orzechami laskowymi i wanilią Bourbon zaskakuje nie tylko oryginalną kompozycją smaków. Tradycyjny sposób wytwarzania, autentyczność składników oraz savoir-faire producentów czynią z niej prawdziwą gratkę dla smakoszy. Tak smakuje musztarda opracowana przez uznanego szefa kuchni francuskiej i burgundzkich specjalistów - musztardników.
19,20 zł