
COFFRET DINNER - ELEGANCJA BELGIJSKIEJ CZEKOLADY 320g

Coffret Dinner od renomowanej belgijskiej marki CAFÉ-TASSE to luksusowy zestaw czekoladowych słodkości. Neapolitanki w różnych smakach, batony z orzechami i z orzechową praliną oraz chrupiące migdały w mlecznej czekoladzie są odzwierciedleniem belgijskiej pasji do czekolady - najwyższej jakości składników i rzemieślniczej pracy mistrzów czekoladników.
Wysyłka w: 24 godziny
COFFEE SET - BELGIJSKIE NEAPOLITANKI DO KAWY 36szt.

Coffee Set od renomowanej belgijskiej marki CAFÉ-TASSE to zestaw wysokogatunkowych czekoladek degustacyjnych do kawy. W zestawie 36 delikatnych i rozpuszczających się w ustach neapolitanek w różnych smakach. Dla poszukujących wykwintnej czekolady i miłośników belgijskiego rzemiosła.
MOMO3CHOCS - SZOKUJĄCA MIESZANKA SMAKÓW, EKSKLUZYWNE - 80g

Karmelizowane migdały z Prowansji oblane peruwiańską czekoladą z ziaren kakao Criollo z płatkami skrystalizowanego imbiru z Peru – to wyjątkowa mieszanka szlachetnych składników i wyrafinowanych smaków. Produkt premium dla kochających odkrywać oryginalne połącznia smakowe i ciekawych kreacji nagradzanych cukierników.
Prix Epicures Bronze 2020 w Paryżu.
Niecodzienne wrażenia, jeśli damy szansę naszym kubkom smakowym, żeby odebrały te smaki równocześnie... Tylko w Smaki Wysokie!
Wysyłka w: 24 godziny
GIANDUIOTTO Z ORZECHÓW LASKOWYCH Z PIEMONTU IGP - GUIDO GOBINO TURYN 150g

Jako pierwsi w Polsce Smaki Wysokie mają zaszczyt przedstawić perłę włoskiej tradycji czekoladowej - Guido Gobino z Turynu i jego największą specjalność – słynne czekoladki Gianduiotto z orzechów laskowych z Piemontu IGP. Guido Gobino jest uznawany za jednego z najlepszych we Włoszech mistrzów czekoladowego rzemiosła. Zapraszamy po najprawdziwsze z prawdziwych Gianduiotto z Turynu i niebywałe czekoladowe doznania!
CZEKOLADKI VALRHONA - SŁODKA PRZERWA NA KAWĘ 100g, 24szt.

Czekoladki mleczne do kawy i herbaty pakowane pojedynczo znanej francuskiej marki Valrhona specjalizującej się w wytwarzaniu czekolady premium. Zrównoważone w smaku z wyraźną nutą mleczną i intensywnością kakao. Doskonałe, by osłodzić chwile wytchnienia.
CIEMNA CZEKOLADA 70% Z KANDYZOWANĄ POMARAŃCZĄ - VOISIN, FRANCJA 100g

Ciemna czekolada 70% o intensywnym smaku ziaren kakaowca z kandyzowaną skórką pomarańczy od VOISIN – słynnego mistrza-czekoladnika z Lyonu. To największa z firm rodzinnych we Francji, zajmująca się produkcją czekolady od 1897 r. Ręczne metody produkcji, najszlachetniejsze surowce, wyróżnienie państwowe za doskonałość rzemiosła...
CZEKOLADA MLECZNA Z ORZECHAMI LASKOWYMI Z PIEMONTU - VOISIN, FRANCJA 100g

Kremowa czekolada mleczna z kawałkami prażonych orzechów laskowych z Piemontu od VOISIN – renomowanego mistrza-czekoladnika z Lyonu, który wytwarza czekoladowe przysmaki od 1897r. Ręczne metody produkcji, najszlachetniejsze surowce, oznaczenie przyznane przez rząd francuski za doskonałość rzemiosła...
CZEKOLADA MLECZNA Z KANDYZOWANĄ SKÓRKĄ CYTRYNY - VOISIN, FRANCJA 100g

Aksamitna czekolada mleczna z kandyzowaną skórką cytryny od VOISIN - słynnego mistrza-czekoladnika z Lyonu. To największa z firm rodzinnych we Francji, zajmująca się produkcją czekolady od 1897 r. Ręczne metody produkcji, najszlachetniejsze surowce, wyróżnienie państwowe za doskonałość rzemiosła...
KREM Z CZEKOLADY VALRHONA I ORZECHÓW LASKOWYCH Z WŁOCH

Miłośnicy czekoladowo-orzechowych kremów w końcu będą zachwyceni! Delikatny, lekki i niezwykle aksamitny. Wykonany w sposób rzemieślniczy i wyłącznie ze składników wysokiej jakości: orzechów laskowych z Włoch oraz cenionej przez mistrzów cukiernictwa francuskiej czekolady VALRHONA. Zdrowa przyjemność, której nie można się oprzeć. Zjesz bez poczucia winy. I poczujesz różnicę!
KREM CZEKOLADOWY VALRHONA Z MIGDAŁAMI I ORZECHAMI LASKOWYMI

Chocolat praliné Craquant - to naturalny, wykonany metodami tradycyjnymi czekoladowy krem do smarowania z wysokogatunkowej czekolady Valrhona z drobno pokruszonymi migdałami i orzechami laskowymi pochodzenia włoskiego. Wyrafinowany, subtelny, o aksamitnej, lekko chrupiącej teksturze i harmonijnym połączniu nut smakowych. Wykonany we Francji przez mistrzów cukiernictwa, zadowoli najbardziej wymagających amatorów czekoladowo-orzechowych doznań. Zdrowy, bez oleju palmowego.