
5-LETNI OCET BALSAMICZNY BIO - BALSAMICO PREMIUM NA CO DZIEŃ 250ml

Wyjątkowy ocet balsamiczny z serca Reggio Emilia, wytwarzany w Acetaia San Giacomo - miejscu, gdzie tradycja spotyka się z prawdziwą pasją do jakości. „Condimento del Giorno” to codzienna wersja balsamico klasy premium, wytwarzanego z samego moszczu winogron. Dojrzewający przez 4-5 lat w drewnianych beczkach, zachwyca naturalnością i złożonością smaku.
Wysyłka w: 24 godziny
ACETO BALSAMICO TRADIZIONALE DOP 12 LAT - CERTYFIKOWANY Z REGGIO EMILIA 100ml

Aceto Balsamico Tradizionale Bollino Aragosta DOP to czysta esencja włoskiego smaku. Historia prawdziwego, tradycyjnego octu balsamicznego wytwarzanego wyłącznie z gotowanego moszczu winogron, bez żadnych dodatków. Każda kropla to 12 lat cierpliwego dojrzewania, pasji i rzemieślniczego kunsztu. W eleganckim zestawie prezentowym od Acetaia San Giacomo. Poczuj różnicę, sięgając po skarb kulinarny, którego smaku nie da się podrobić.
Wysyłka w: 24 godziny
CZYSTY OLEJ SEZAMOWY Z JAPONII - JAKOŚĆ I TRADYCJA 150ml

Wysokiej jakości japoński olej z ziaren sezamu prażonych w niskich temperaturach. Zdrowy i naturalny. Elegancki i wyrafinowany. Od japońskiego producenta, który wytwarza olej sezamowy od 1886 roku. Dla amatorów smaków orientalnych i miłośników kuchni japońskiej.
Wysyłka w: 24 godziny
RILLETTES Z PULARDY Z CZARNĄ TRUFLĄ PREMIUM 100g

Rillettes to w kuchni francuskiej mięsne smarowidło do pieczywa. Delikatne, z soczystym mięsem o wyrazistym smaku i apetycznym aromacie. Z konfitowanej pulardy francuskiej z dodatkiem czarnej trufli będzie wyborną przekąską, także na wyjątkowe przyjęcia. Wykonane ręcznie z najwyższej klasy składników, w 100% naturalne.
Odkryj autentyczność smaków i delektuj się doskonałością rzemiosła!
Produkt PREMIUM, nagrodzony w Paryżu prestiżową nagrodą smakoszy Prix Epicures.
Wysyłka w: 24 godziny
RZEMIEŚLNICZE CASSOULET Z KONFITOWANĄ KACZKĄ - MAISON BARTHOUIL 425g

Cassoulet z confit z kaczki to jedno z ikonicznych dań południowo-zachodniej Francji. Przygotowane przez Maison Barthouil, renomowanego producenta foie gras, łączy w sobie tradycję z najwyższą klasą rzemiosła. Gotowa potrawa z lokalnych składników, która przenosi nas w serce klasycznej kuchni francuskiej.
Wysyłka w: 24 godziny
AUTENTYCZNY SOS SOJOWY PONZU Z YUZU VEGAN - OD WYTWÓRCY Z NAGASAKI 170ml

Japoński, tradycyjnie warzony sos sojowy z sokiem owocu yuzu został wytworzony z sosów sojowych koikuchi (ciemny) i usukuchi (rzadszy, o jaśniejszej barwie). Ma świetnie wyważony smak oraz lekką teksturę. Oryginalność smaku z jego naturalną świeżością wywodzi się z cytrusowych nut niezwykłego yuzu… Dla miłośników prawdziwych smaków Japonii.
Wysyłka w: 24 godziny
SÓL MORSKA Z GRECJI WĘDZONA NA ZIMNO DYMEM BUKOWYM 100% naturalna 90g

Ekskluzywna i rzadko spotykana. Pozyskiwana z wód Morza Jońskiego, suszona w greckim słońcu i wędzona na zimno dymem bukowym przez 140 godzin.
Wystarczy tylko szczypta, aby wydarzyło się coś bardzo przyjemnego...
Wysyłka w: 24 godziny
RILLETTES Z LANGUSTYNEK - PRAWDZIWE SMAKI BRETANII 100g

Kremowe rillettes z drobnymi kawałkami białej ryby i delikatnym mięsem langustynki, wzbogacone niezwykłym smakiem „kokosów” z Paimpol i różową cebulką z Bretanii. Delikatesowy przysmak dla miłośników owoców morza. Idealny na wyrafinowaną przekąskę lub przystawkę, także na szczególne okazje. Od lokalnego producenta Pointe de Penmarc’h Bretagne, który dba o przyjemności podniebienia od 1920 roku! 100% naturalny.
Wysyłka w: 24 godziny
PASTA Z CZARNEJ TRUFLI LETNIEJ 73% 50g

Wykwintna pasta z czarnej trufli letniej to aż 73% trufli i 8% soku z tego ekskluzywnego przysmaku. Nie zawiera innych gatunków grzybów i jest świetną alternatywą dla świeżej trufli. Ma bardzo intensywny aromat oraz głęboki smak. Już niewielka ilość wystarczy, aby postawić na stół wyborną przystawkę lub eleganckie danie i cieszyć się smakiem luksusu.
Wysyłka w: 24 godziny
OLIWA Z OLIWEK AOP - NAJCZĘŚCIEJ NAGRADZANA WE FRANCJI, KWASOWOŚĆ<0,3 250 ml

Odkryj najczęściej nagradzaną oliwę z oliwek we Francji wyprodukowaną w posiadłości Château Virant w Prowansji. To najwyższa kategoria oliwy z oliwek z bardzo niską kwasowością. Jest pełna smaku, gładka i wyważona, o świeżym zapachu trawy, z nutami zielonego jabłka i migdałów. Jej wyrafinowanie nie jest dziełem przypadku... FoodStyleEmotions!