JAPOŃSKI MAKARON UDON Z CZARNYM SEZAMEM 200g

Autentyczny japoński makaron udon wyciągany ręcznie z dodatkiem całych ziaren prażonego czarnego sezamu oraz mączki sezamowej. Prawdziwy smak kuchni japońskiej na co dzień i od święta od prestiżowego producenta Nouchi Seimen.
41,00 zł
RĘCZNIE WYCIĄGANY JAPOŃSKI MAKARON SOMEN Z IMBIREM 180 g

Rzemieślniczy makaron somen z Japonii z imbirem to produkt wysokiej jakości. Idealna propozycja dla smakoszy ceniących wyrafinowaną kuchnię japońską.
36,00 zł
PRAWDZIWY SOS PONZU Z YUZU - 230 LAT JAPOŃSKIEJ TRADYCJI 150 ml

Japoński, ręcznie robiony sos sojowy z sokiem owocu yuzu urzeka niecodziennym smakiem, lekką teksturą, naturalną świeżością i winnym posmakiem. Jakość składników oraz tradycyjne metody produkcji Kinbue Fueki Shoyu sprawiają, że to bez wątpienia jeden z najlepszych sosów ponzu. Wytworzony z sosu sojowego saishikomi z podwójnej fermentacji z dodatkiem niezwykłych cytrusowych nut yuzu...
36,00 zł
PASTA-KREM DO PIECZYWA I POTRAW - GROSZEK, MIĘTA I ORZECH NERKOWCA 120g

Wykwintna, francuska pasta do smarowania dla wymagających podniebień. Wyśmienita kompozycja smakowa z zielonego groszku, mięty i orzecha nerkowca w połączeniu z idealnie gładką, gęstą teksturą i przepięknym, naturalnym aromatem to wyborny krem warzywny, o którym można powiedzieć: tak właśnie smakuje najlepszy...
26,00 zł
MUSZTARDA Z LISTKAMI KOLENDRY I KANDYZOWANĄ POMARAŃCZĄ 100g

Patrick Bertron, szef kuchni w Relais Bernard Loiseau, we współpracy z Moutarderie Fallot, stworzył gamę musztard dla smakoszy. Niebanalne połączenia smaków, lekka, aksamitna konsystencja wraz z jakością składników, czynią z nich produkty wyjątkowe.
Musztarda z listkami kolendry i kandyzowaną pomarańczą… Dla koneserów, którzy lubią zaskakiwać swoje kubki smakowe.
19,20 zł
PASTA-KREM DO PIECZYWA I POTRAW - KARCZOCH I CZARNA TRUFLA ZIMOWA 120g

Wykwintna, francuska pasta do smarowania dla wymagających podniebień. Wyśmienita kompozycja smakowa z karczochów i czarnej trufli zimowej w połączeniu z idealnie gładką, gęstą teksturą i przepięknym, naturalnym aromatem to wyborny krem warzywny, o którym można powiedzieć: tak właśnie smakuje najlepszy...
29,50 zł
PASTA-KREM DO PIECZYWA I POTRAW - KARCZOCH, CYTRYNA I MIGDAŁ 120g

Wykwintna, francuska pasta do smarowania dla wymagających podniebień. Wyśmienita kompozycja smakowa z karczochów, cytryny i migdałów w połączeniu z idealnie gładką, gęstą teksturą i przepięknym, naturalnym aromatem to wyborny krem warzywny, o którym można powiedzieć: tak właśnie smakuje najlepszy...
27,00 zł
RZEMIEŚLNICZY KREM AIOLI WEGE Z ZIARNEM FENKUŁU 110g

Wykwintny, francuski krem aioli dla wymagających podniebień. Wyśmienita kompozycja smakowa aioli z ziarnami kopru włoskiego w połączeniu z idealnie aksamitną teksturą i przepięknym, naturalnym aromatem to wyborny przysmak na bazie majonezu, o którym można powiedzieć: tak właśnie smakuje najlepszy...
25,00 zł
PASTA-KREM DO PIECZYWA I POTRAW - KASZTAN I BOROWIK PIECZONY 110g

Wykwintna, francuska pasta do smarowania dla wymagających podniebień. Doskonała kompozycja smakowa z kasztanów i pieczonych borowików, w połączeniu z idealnie gładką, gęstą teksturą i przepięknym, naturalnym aromatem to wyborny krem, o którym można powiedzieć: tak właśnie smakuje najlepszy...
27,00 zł
MUSZTARDA Z BOROWIKIEM I WĘDZONĄ HERBATĄ 100g

Patrick Bertron, szef kuchni w prestiżowej restauracji Relais Bernard Loiseau, we współpracy z Moutarderie Fallot, stworzył unikalną gamę musztard dla smakoszy. Niebanalne połączenia smaków, lekka, aksamitna konsystencja wraz z jakością składników, czynią z nich produkty wyjątkowe.
Musztarda z borowikiem i wędzoną herbatą... Dla koneserów, którzy lubią zaskakiwać swoje kubki smakowe.
19,20 zł