
FRANCUSKA TERRINA Z DZIKA Z BOROWIKIEM 180g

Ręcznie robiona terrina z wolno żyjącego dzika i starannie wybranych borowików uosabia wyśmienite połączenie kruchego i delikatnego mięsa dziczyzny z aromatycznymi grzybami. Doskonała równowaga smaków oraz delikatność tekstury są rezultatem rzemieślniczego kunsztu mistrzów sztuki wędliniarskiej z francuskiej manufaktury JOKO. Można delektować się z pełnym zaufaniem, terrina została wytworzona ze składników PREMIUM, a jej smak wypracowany przez profesjonalistów.
Wysyłka w: 24 godziny
MOMO3CHOCS - SZOKUJĄCA MIESZANKA SMAKÓW, EKSKLUZYWNE - 80g

Karmelizowane migdały z Prowansji oblane peruwiańską czekoladą z ziaren kakao Criollo z płatkami skrystalizowanego imbiru z Peru – to wyjątkowa mieszanka szlachetnych składników i wyrafinowanych smaków. Produkt premium dla kochających odkrywać oryginalne połącznia smakowe i ciekawych kreacji nagradzanych cukierników.
Prix Epicures Bronze 2020 w Paryżu.
Niecodzienne wrażenia, jeśli damy szansę naszym kubkom smakowym, żeby odebrały te smaki równocześnie... Tylko w Smaki Wysokie!
Wysyłka w: 24 godziny
TERRINA Z DZIKIEGO JELENIA ZE SMARDZAMI 2 x 90g

2 słoiki x 90g doskonałej, rzemieślniczej terriny z dzikiego jelenia ze smardzami. To prawdziwe doświadczenie kulinarne, które subtelnie łączy szlachetność dziczyzny z delikatnością tych aromatycznych grzybów. Wykonana we Francji z najwyższej jakości składników ujawnia odważne i smaczne połączenie, które zadowoli najbardziej wyrafinowane podniebienia. Tylko w Smaki Wysokie!
Wysyłka w: 24 godziny