SÓL MORSKA Z GRECJI WĘDZONA NA ZIMNO DYMEM BUKOWYM 100% naturalna 90gr

Ekskluzywna i rzadko spotykana. Pozyskiwana z wód Morza Jońskiego, suszona w greckim słońcu i wędzona na zimno dymem bukowym przez 140 godzin.
Wystarczy tylko szczypta, aby wydarzyło się coś bardzo przyjemnego...
Wysyłka w: 24 godziny
JAPOŃSKI MAKARON UDON Z CZARNYM SEZAMEM 200g

Autentyczny japoński makaron udon wyciągany ręcznie z dodatkiem całych ziaren prażonego czarnego sezamu oraz mączki sezamowej. Prawdziwy smak kuchni japońskiej na co dzień i od święta od prestiżowego producenta Nouchi Seimen.
Wysyłka w: 24 godziny
SOS ŚMIETANOWY ZE SMARDZAMI - SZEF KUCHNI ZROBIŁ GO ZA CIEBIE 180g

Kto nie lubi smardzów? Ale kto często je jada? Pragnieniu wychodzi naprzeciw gotowy sos śmietanowy z tymi aromatycznymi grzybami. Stworzony przez eksperta od sosów z francuskiej Prowansji, pozwoli cieszyć się potrawami z dodatkiem kremu o orzechowo-korzennym smaku i niecodziennym aromacie.
Wysyłka w: 24 godziny
MUSZTARDA Z LISTKAMI KOLENDRY I KANDYZOWANĄ POMARAŃCZĄ 100g

Patrick Bertron, szef kuchni w Relais Bernard Loiseau, we współpracy z Moutarderie Fallot, stworzył gamę musztard dla smakoszy. Niebanalne połączenia smaków, lekka, aksamitna konsystencja wraz z jakością składników, czynią z nich produkty wyjątkowe.
Musztarda z listkami kolendry i kandyzowaną pomarańczą… Dla koneserów, którzy lubią zaskakiwać swoje kubki smakowe.
RZEMIEŚLNICZY KREM AIOLI WEGE Z ZIARNEM FENKUŁU 110g

Wykwintny, francuski krem aioli dla wymagających podniebień. Wyśmienita kompozycja smakowa aioli z ziarnami kopru włoskiego w połączeniu z idealnie aksamitną teksturą i przepięknym, naturalnym aromatem to wyborny przysmak na bazie majonezu, o którym można powiedzieć: tak właśnie smakuje najlepszy...
OLIWA Z OLIWEK AOP - NAJCZĘŚCIEJ NAGRADZANA WE FRANCJI 250 ml

Odkryj najbardziej nagradzaną oliwę z oliwek we Francji wyprodukowaną w posiadłości Château Virant w Prowansji. Jest pełna smaku, gładka i wyważona, o świeżym zapachu trawy, z nutami zielonego jabłka i migdałów. Zbiór z 2019. FoodStyleEmotions!
SOS NA CZERWONYM WINIE Z TRUFLĄ LETNIĄ – SZEF KUCHNI ZROBIŁ GO ZA CIEBIE 180g

Kto nie lubi trufli? Ale kto często je jada? Pragnieniu wychodzi naprzeciw gotowy sos na czerwonym winie z tym wybornym grzybem. Stworzony przez eksperta od sosów z francuskiej Prowansji, pozwoli cieszyć się potrawami z dodatkiem kremu o truflowym smaku i niezwykłym aromacie
PARMIGIANO REGGIANO - PARMEZAN STARZONY 4 LATA - 300/302g

To prawdziwy, niezwykły „stravecchione”- parmezan leżakujący 4 lata. Rzadki i szlachetny, o intrygującym smaku, intensywnym, dojrzałym zapachu i doskonałej kruchości. Wszystko, co powinien mieć parmezan zasługujący na swoją nazwę.
PASTA-KREM DO PIECZYWA I POTRAW - KASZTAN I BOROWIK PIECZONY 110g

Wykwintna, francuska pasta do smarowania dla wymagających podniebień. Doskonała kompozycja smakowa z kasztanów i pieczonych borowików, w połączeniu z idealnie gładką, gęstą teksturą i przepięknym, naturalnym aromatem to wyborny krem, o którym można powiedzieć: tak właśnie smakuje najlepszy...
MUSZTARDA Z BOROWIKIEM I WĘDZONĄ HERBATĄ 100g

Patrick Bertron, szef kuchni w prestiżowej restauracji Relais Bernard Loiseau, we współpracy z Moutarderie Fallot, stworzył unikalną gamę musztard dla smakoszy. Niebanalne połączenia smaków, lekka, aksamitna konsystencja wraz z jakością składników, czynią z nich produkty wyjątkowe.
Musztarda z borowikiem i wędzoną herbatą... Dla koneserów, którzy lubią zaskakiwać swoje kubki smakowe.