KARMELKI Z KRAINY KARMELU Z WANILIĄ Z MADAGASKARU
Poznaj produkt
Robione ręcznie z najwyższej klasy składników przez specjalistów od karmelu z Bretanii. Z luksusowym masłem Bordier solonym rzadką solą nacre de sel, używanym przez największych szefów kuchni we Francji. I wykończone delikatną nutą wanilii z Madagaskaru... Słodki rarytas o smaku dziecięcych lat. Prawdziwy, naturalny, rozpływający się w ustach. Kęs przyjemności smakowania i odkrywania prostych słodyczy z dzieciństwa w szlachetnej odsłonie.
Zapraszamy także do odkrycia doskonałych karmelków z migdałami i orzechami laskowymi - klik
SKŁADNIKI: cukier, syrop glukozowy, masło półsłone Bordier (20,15%), śmietana, wanilia z Madagaskaru (0,3%), sól - nacre de sel de Millac. Może zawierać śladowe ilości orzechów, sezamu, jajek i zbóż.
Waga netto: 130g
Przechowywać w miejscu suchym i chłodnym.
Jolanta Bogusz
Prawdziwa wanilia z Madagaskaru z półsłonym masłem Bordier,to klasyka smaku tych karmelków