TERRINA Z DZIKIEGO JELENIA ZE SMARDZAMI 2 x 90g
Cena regularna:
towar niedostępny
dodaj do przechowalniPoznaj produkt
2 słoiki x 90g doskonałej, rzemieślniczej terriny z dzikiego jelenia ze smardzami. To prawdziwe doświadczenie kulinarne, które subtelnie łączy szlachetność dziczyzny z delikatnością tych aromatycznych grzybów. Wykonana we Francji z najwyższej jakości składników ujawnia odważne i smaczne połączenie, które zadowoli najbardziej wyrafinowane podniebienia.
W czasie degustacji wyczujemy w niej nuty orzechów laskowych i wędzonego mięsa, zachwycimy się bogactwem smaku i lekkością tekstury, docenimy doskonałość francuskiej gastronomii. Idealna na Święta i aby uczcić wyjątkowe chwile.
Terriny francuskiego producenta JOKO wykonywane są ręcznie, ze szczególną dbałością o jakość i smak. W 100% naturalne, bez sztucznych dodatków i zagęszczaczy.
SKŁADNIKI: mięso chude z dzikiego jelenia (39%), mięso chude i tłuszcz z porc Noir z Bigorre AOP (Czarna świnia z Bigorre AOP), wątroba wieprzowa, JAJKO, szalotka, smardze (2%), czosnek, sól, natka pietruszki, pieprz, cukier, aromat.
Przechowywać w temperaturze pokojowej z dala od światła i wilgoci. Wstawić do lodówki w dniu podania, wyjąć 15 minut przed degustacją. Po otwarciu przechowywać w lodówce. Spożyć w ciągu 3 dni.
Waga netto: 2 x 90g