TERRINA Z DZIKIEGO JELENIA ZE SMARDZAMI 2 x 90g

Terrina z dzikiego jelenia ze smardzami, autentyczne i wyrafinowane smaki od francuskich specjalistów sztuki kulinarnej. Delikatesowa przystawka lub przekąska, którą zaskoczysz gości  podczas wyjątkowych okazji.
  • nowość
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena: 45,00 zł

Cena regularna:

45.00
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką:
ilość szt.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni

Poznaj produkt

                                                                                            

 

2 słoiki x 90g doskonałej, rzemieślniczej terriny z dzikiego jelenia ze smardzami. To prawdziwe doświadczenie kulinarne, które subtelnie łączy szlachetność dziczyzny z delikatnością tych aromatycznych grzybów. Wykonana we Francji z najwyższej jakości składników ujawnia odważne i smaczne połączenie, które zadowoli najbardziej wyrafinowane podniebienia.

W czasie degustacji wyczujemy w niej nuty orzechów laskowych i wędzonego mięsa, zachwycimy się bogactwem smaku i lekkością tekstury, docenimy doskonałość francuskiej gastronomii. Idealna na Święta i aby uczcić wyjątkowe chwile. 

Terriny francuskiego producenta JOKO wykonywane są ręcznie, ze szczególną dbałością o jakość i smak. W 100% naturalne, bez sztucznych dodatków i zagęszczaczy.

SKŁADNIKI: mięso chude z dzikiego jelenia (39%), mięso chude i tłuszcz z porc Noir z Bigorre AOP (Czarna świnia z Bigorre AOP), wątroba wieprzowa, JAJKO, szalotka, smardze (2%), czosnek, sól, natka pietruszki, pieprz, cukier, aromat.

Przechowywać w temperaturze pokojowej z dala od światła i wilgoci. Wstawić do lodówki w dniu podania, wyjąć 15 minut przed degustacją. Po otwarciu przechowywać w lodówce. Spożyć w ciągu 3 dni.

Waga netto: 2 x 90g

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:

Produkty powiązane

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl