PASTA-KREM DO PIECZYWA I POTRAW - KARCZOCH I CZARNA TRUFLA ZIMOWA 120g

Wykwintna, francuska pasta do smarowania dla wymagających podniebień. Wyśmienita kompozycja smakowa z karczochów i czarnej trufli zimowej w połączeniu z idealnie gładką, gęstą teksturą i przepięknym, naturalnym aromatem to wyborny krem warzywny, o którym można powiedzieć: tak właśnie smakuje najlepszy...
Wysyłka w: 24 godziny
PASTA-KREM DO PIECZYWA I POTRAW - GROSZEK, MIĘTA I ORZECH NERKOWCA 120g

Wykwintna, francuska pasta do smarowania dla wymagających podniebień. Wyśmienita kompozycja smakowa z zielonego groszku, mięty i orzecha nerkowca w połączeniu z idealnie gładką, gęstą teksturą i przepięknym, naturalnym aromatem to wyborny krem warzywny, o którym można powiedzieć: tak właśnie smakuje najlepszy...
Wysyłka w: 24 godziny
PASTA-KREM DO PIECZYWA I POTRAW - KASZTAN I BOROWIK PIECZONY 110g

Wykwintna, francuska pasta do smarowania dla wymagających podniebień. Doskonała kompozycja smakowa z kasztanów i pieczonych borowików, w połączeniu z idealnie gładką, gęstą teksturą i przepięknym, naturalnym aromatem to wyborny krem, o którym można powiedzieć: tak właśnie smakuje najlepszy...
PASTA Z CZARNEJ TRUFLI LETNIEJ 73% 50g

Wykwintna pasta z czarnej trufli letniej to aż 73% trufli i 8% soku z tego ekskluzywnego przysmaku. Nie zawiera innych gatunków grzybów i jest świetną alternatywą dla świeżej trufli. Ma bardzo intensywny aromat oraz głęboki smak. Już niewielka ilość wystarczy, aby postawić na stół wyborną przystawkę lub eleganckie danie i cieszyć się smakiem luksusu.
Wysyłka w: 24 godziny
PARMIGIANO REGGIANO - PARMEZAN STARZONY 4 LATA - 300/302g

To prawdziwy, niezwykły „stravecchione”- parmezan leżakujący 4 lata. Rzadki i szlachetny, o intrygującym smaku, intensywnym, dojrzałym zapachu i doskonałej kruchości. Wszystko, co powinien mieć parmezan zasługujący na swoją nazwę.
OLIWA Z OLIWEK AOP - NAJCZĘŚCIEJ NAGRADZANA WE FRANCJI 250 ml

Odkryj najbardziej nagradzaną oliwę z oliwek we Francji wyprodukowaną w posiadłości Château Virant w Prowansji. Jest pełna smaku, gładka i wyważona, o świeżym zapachu trawy, z nutami zielonego jabłka i migdałów. Zbiór z 2019. FoodStyleEmotions!
MUSZTARDA Z LISTKAMI KOLENDRY I KANDYZOWANĄ POMARAŃCZĄ 100g

Patrick Bertron, szef kuchni w Relais Bernard Loiseau, we współpracy z Moutarderie Fallot, stworzył gamę musztard dla smakoszy. Niebanalne połączenia smaków, lekka, aksamitna konsystencja wraz z jakością składników, czynią z nich produkty wyjątkowe.
Musztarda z listkami kolendry i kandyzowaną pomarańczą… Dla koneserów, którzy lubią zaskakiwać swoje kubki smakowe.
MUSZTARDA Z BURGUNDII Z ORZECHEM LASKOWYM I WANILIĄ BOURBON 100g

Ta niezwykła francuska musztarda z orzechami laskowymi i wanilią Bourbon zaskakuje nie tylko oryginalną kompozycją smaków. Tradycyjny sposób wytwarzania, autentyczność składników oraz savoir-faire producentów czynią z niej prawdziwą gratkę dla smakoszy. Tak smakuje musztarda opracowana przez uznanego szefa kuchni francuskiej i burgundzkich specjalistów - musztardników.
MUSZTARDA Z BOROWIKIEM I WĘDZONĄ HERBATĄ 100g

Patrick Bertron, szef kuchni w prestiżowej restauracji Relais Bernard Loiseau, we współpracy z Moutarderie Fallot, stworzył unikalną gamę musztard dla smakoszy. Niebanalne połączenia smaków, lekka, aksamitna konsystencja wraz z jakością składników, czynią z nich produkty wyjątkowe.
Musztarda z borowikiem i wędzoną herbatą... Dla koneserów, którzy lubią zaskakiwać swoje kubki smakowe.
JAPOŃSKI MAKARON UDON Z CZARNYM SEZAMEM 200g

Autentyczny japoński makaron udon wyciągany ręcznie z dodatkiem całych ziaren prażonego czarnego sezamu oraz mączki sezamowej. Prawdziwy smak kuchni japońskiej na co dzień i od święta od prestiżowego producenta Nouchi Seimen.
Wysyłka w: 24 godziny